Ψυχαγωγία

Κάθε στιγμή των διακοπών σας πρέπει να είναι ξεχωριστή. Να γίνεται μια νοσταλγική ανάμνηση που θα σας οδηγεί ξανά και ξανά στο γνώριμο, φιλικό περιβάλλον του Avaris.

Σε μια όαση ξεκούρασης που θα σας βοηθά να αποδράσετε από την καθημερινότητα.

Sivilla Restaurant

Εξερευνώντας τον κόσμο της γεύσης.

Ένας κόσμος αφιερωμένος στην αίσθηση της γεύσης με επιμονή στα αγνά υλικά και προσανατολισμό στην ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Ανακαλύψτε παραδοσιακές γεύσεις από την Στερεά Ελλάδα και απολαύστε ένα γεύμα μαγειρεμένο με σπιτική φροντίδα. Το εστιατόριο Sivilla θα σας παρέχει μια μοναδική εμπειρία με ξεχωριστό νόημα.

Playroom

Η διασκέδαση σε πρώτο πλάνο.

Στο Playroom του Avaris υπάρχει θέση για όλα τα ενδιαφέροντα και ο χρόνος περνάει αφήνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον δικό τους παράδεισο στον παιδότοπο, ενώ οι μεγάλοι μπορούν να περάσουν ξέγνοιαστες ώρες στο μπιλιάρδο και το pink ponk.


Piano Bar

Απόδραση από την καθημερινότητα.

Το Piano Bar του Avaris είναι το ιδανικό καταφύγιο ύστερα από μια μέρα έντονης δράσης. Απολαύστε τον καφέ σας ή το ποτό σας παρέα με την πανοραμική θέα και την γαλήνια αίσθηση του χώρου.

Χρυσός Μορφέας 2008

Το ξενοδοχεíο Avaris έχει βραβευθεί στον διαγωνισμό Philoxenia Hotel Award ως καλύτερο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής. Η πιο μεγάλη όμως διάκριση για όλους εμάς είναι η καθημερινή αγάπη και εμπιστοσύνη των πελατών μας.