Προετοιμασία Ομάδων

Το Καρπενήσι είναι ο πρώτος προορισμός για προετοιμασία ομάδων στην Ελλάδα και το Avaris είναι το πιο οργανωμένο ξενοδοχείο για να τις φιλοξενεί.

Με πείρα πολλών ετών στον αθλητικό τουρισμό και εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για αυτό το σκόπο, το ξενοδοχείο μας είναι πάντα έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας σας.

Το έμπειρο προσωπικό, το πλήρως εξοπλισμένο spa και γυμναστήριο αλλά και το ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών είναι τα στοιχεία που κάνουν την διαφορά.

Γήπεδο Avaris

Το Avaris είναι το μοναδικό ξενοδοχείο της περιοχής με ιδιόκτητο γήπεδο ποδοσφαίρου υψηλών προδιαγραφών.

Παρέχουμε στην ομάδα σας πλήρη τεχνική υποστήριξη με έμπειρο προσωπικό και πλήρη ελευθερία στα ωράρια των προπονήσεων με σκοπό να πραγματοποιείται η προετοιμασία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα αθλητικά κέντρα της Ευρώπης και είναι σε θέση να φιλοξενήσει ένα μεγάλο εύρος αθλητικών εκδηλώσεων.

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται γήπεδα ποδοσφαίρου με στίβο, μπάσκετ και τένις. Επίσης περιλαμβάνει αίθουσες γυμναστηρίων, αποδυτήρια, σάουνα και αρκετές ακόμα εγκαταστάσεις χρήσιμες για την φιλοξενία των αθλητών.

Χρυσός Μορφέας 2008

Το ξενοδοχεíο Avaris έχει βραβευθεί στον διαγωνισμό Philoxenia Hotel Award ως καλύτερο ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής. Η πιο μεγάλη όμως διάκριση για όλους εμάς είναι η καθημερινή αγάπη και εμπιστοσύνη των πελατών μας.